Centrul Diplomatic/Diplomatic Center

Centrul de Studii Politice si Diplomatie/ Center for Political Science and Diplomacy

ANA ARE SI CASA PANCIU CREEAZA UN…… MIRACOL

Luna noiembrie  aduce o noua aparitie de marca, pe piata bauturilor alcolice din Romania.

Este vorba de bautura pe baza de vin si suc de catina: MIRACOL de la CASA PANCIU.

MIRACOL bautura de la CASA PANCIU

Bautura, pe baza de vin, este rezultatul cooperarii extraordinare intre ANA ARE, cel mai cunoscut si reputat producator roman de sucuri naturale si CASA PANCIU, unul din cei mai celebri producatori de vinuri din Romania.

Cele doua nume reprezinta in sine garantia calitatii in domeniul bauturilor de pe piata din tara noastra.

ANA ARE a realizat pentru aceasta combinatie de succes un suc de catina cunoscut si sub numele de comoara lichida, tonic si vitalizant exceptional, antibiotic puternic, cu  efecte anticancerigene excepţionale, şi un antiinflamator recunoscut.

ANA ARE este un producator de traditie al sucurilor naturale de fructe si unul din rarii producatori de suc de catina.

La aceasta experienta perfecta in producerea de sucuri natural se adauga experienta CASEI PANCIU in producerea de vinuri de cea mai buna calitate.

Vinul rosu, de Feteasca Neagra, folosit la acest mixaj este cunoscut pentru continutul exceptional de tanini, ce ofera un spor de imunitate, intareste aparatul circulator si combate arteroscleroza.

Inca din faza de testare acest produs a primit numele cu care a si fost lansat pe piata: MIRACOL, deoarece aduce la un loc tot ce are mai de pret farmacopeea naturii cu bautura iubita de oameni si zei deopotriva: vinul.

In pus iata o bautura pentru care cuvintele consumati cu moderatie nu isi mai au rostul: e un MIRACOL!

November 19, 2015 - Posted by | ANA ARE, CASA PANCIU, CEL MAI BUN VIN ROMANESC, Daniel Guzu, DIRECT DE LA FERMA, Mass media | , , , , , , , , , , , , , , ,

1 Comment

  1. […] Din laboratoarele naturii de la Tifesti, din inima Vrancei, ANA ARE aduce in oferta sa de sucuri naturale un SUC ENERGIZANT cu 40% continut de catina, fructul miracol ce iti furnizeaza energie si iti imbunatateste sanatatea ! […]

    Pingback by CATINA SE INTOARCE…IN NOUL SUC DE LA ANA ARE « Centrul Diplomatic/Diplomatic Center | April 19, 2016


Sorry, the comment form is closed at this time.