Centrul Diplomatic/Diplomatic Center

Centrul de Studii Politice si Diplomatie/ Center for Political Science and Diplomacy

DANIEL GUZU NE PREDA LECTIA DE SANATATE SI NE OFERA POSIBILITATEA UNEI VIETI SANATOASE

De mai bine de patru ani Daniel Guzu produce, pentru piata romanesca, minunatele produse naturale din Vrancea: sucuri, dulceturi si oteturi sub brandul ANA ARE.

ANA ARE..

Sucurile care ne aduc sanatatea…direct din Vrancea

Toate aceste produse sunt obtinute doar prin presare, din fructe, obtinute fara conservanti si indulcite doar cu must de struguri si suc de mere, oferind consumatorilor prospetime, sanatate si o dieta, fara indulcitori artificiali si factori chimici.

Succesul a fost fulgerator si toti cei interesati sa consume produse de cea mai buna calitate, respectand retetele traditionale sau indreptat spre ANA ARE, un brand care a stiut sa castige increderea consumatorilor.

Daniel Guzu a reusit acesta perfomanta nu doar prin produsele sale de calitate si supravegherea continua a productiei, dar mai ales pentru ca produsele desfacute sub marca ANA ARE sunt realizate intr-o ferma pilot la Ţifeşti , in Panciu-Vrancea, unde solul si conditiile pedoclimatice ofera cele mai bune resurse pentru a obtine produse naturale si sanatoase.

CIRESE DE LA ANA

Pamantul de la Ţifeşti -Vrancea produce minuni si da sanatate celor ce se bucura de roadele lui.. de ce nu am fi si noi printre ei?

In plus, proiectul de la Ţifeşti -Vrancea (Panciu) nu a pornit ca o intreprindere comerciala, ci a avut la radacina dorinta proprietarului, Daniel Guzu, de a se hrani sanatos, el si familia sa si abia ulterior s-a dezvoltat, datorita succesului pe care produsele le-au cunoscut, intr-o intreprindere de piata.

La inceput a fost tocmai grija fata de produse si calitatea lor si agricultura ecologica, de cea mai buna calitate, apoi Daniel Guzu si-a indreptat atentia spre a bucura un numar tot mai mare de consumatori cu produsele naturale si apoi cu cele procesate, de la Ţifeşti -Vrancea.

Pasul urmator a fost transformarea tuturor acestor minunate fructe, obtinute fara conservanti si fara interventii chimice, in cele mai bune conserve, oteturi, gemuri si dulceturi, care sa obtina satisfactia consumatorului iubitor de sanatate si produse naturale.

Aici a intervenit savoir faire-ul, stiinta de a face lucrurile bune, a lui Daniel Guzu, care a optat pentru retetele traditionale si a ales ca sursa de zahar un produs natural: mustul de struguri.

Mustul de struguri, panaceul universal produs de natura, continand zaharuri naturale, dar si vitamine si proteine esentiale vietii, a fost adaugat, facand produsele de la ANA ARE, nu doar sanatoase, dar si gustoase.

ANA ARE MERE

Merele din Vrancea..baza unor sucuri vestite 

Sanatatea este si buna la gust, ne invata creatorul de la Ţifeşti  –Daniel Guzu.

Aceasta ar fi, pe scurt, povestea extraordinarelor produse de la ANA ARE, produse care cuceresc piata romaneasca si internationala, prin savoarea si continutul perfect de elemente necesare bunei functionarii a organismului.

Este insa in buna masura si povestea unui om care a descoperit retetele fericirii si ale sanatatii si a hotarat sa ni le impartaseasca tuturor: Daniel Guzu.

Puteti gusta toate aceste bunatati si va puteti delecta cu aromele de la Ţifeşti  si descoperii mai mult din povestile fermei ce produce sanatate, accesand site-ul DIRECT DE LA FERMA.

September 7, 2015 - Posted by | ANA ARE, Blackseanews Agency, CASA PANCIU, CEL MAI BUN VIN SPUMANT, Daniel Guzu, Diplomatie, DIRECT DE LA FERMA, Economia Romaniei, VRANCEA | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 Comments

  1. […] Natural proaspat si intaritor, cidrul de mere de la ANA ARE ajunge acum la cei care doresc produse naturale, de cea mai buna calitate, realizate de cel mai bun producator din tara, sub bagheta iubitorului de alimentatie sanatoasa: domnul Daniel Guzu. […]

    Pingback by CIDRUL DE MERE…SUFLETUL PETRECERILOR REUSITE SI SURSA DE SANATATE « Centrul Diplomatic/Diplomatic Center | November 10, 2015

  2. […] Din septembrie 2015, Romania produce din nou cidru de mere, gratie eforturilor directorului de la Casa Panciu-Daniel Guzu. […]

    Pingback by ANA ARE LANSEAZA PRIMUL CIDRU ROMANESC DE MERE..NU RATATI « Centrul Diplomatic/Diplomatic Center | November 10, 2015

  3. […] In pus iata o bautura pentru care cuvintele consumati cu moderatie nu isi mai au rostul: e un MIRACOL! […]

    Pingback by ANA ARE SI CASA PANCIU CREEAZA UN…… MIRACOL « Centrul Diplomatic/Diplomatic Center | November 19, 2015


Sorry, the comment form is closed at this time.