Centrul Diplomatic/Diplomatic Center

Centrul de Studii Politice si Diplomatie/ Center for Political Science and Diplomacy

ANA ARE LANSEAZA PRIMUL CIDRU ROMANESC DE MERE..NU RATATI

Cidrul de mere este, fara indoiala, una din bauturile traditionale romanesti, un element de identitate, dar si un aliment binefacator, cu efecte cunoscute de milenii in sporirea imunitatii, imbunatatirea rezistentei organismului si mai ales iubit pentru gustul sau delicios.

ANA ARE..un brand pentru sanatate

Din septembrie 2015, Romania produce din nou cidru de mere, gratie eforturilor directorului de la Casa Panciu-Daniel Guzu.

Casa Panciu este cunoscuta pentru produsele sale unice pe piata romanesca prin calitate si respectarea retetelor traditionale, prin vinurile sale spumante si linistite, dar si prin sucurile de fructe si dulceturile ce se gasesc pe piata sub brandul Ana Are.

Acum CASA PANCIU devine primul producator roman al cidrului de mere, o bautura ideala pentru mentinerea sanatatii.

Băutura aceasta revigorantă se obţine prin fermentarea sucului de fructe, mai ales de mere, la o temperatură de 4-16 grade Celsius.

Un consum de câte 50 ml de cidru de trei ori pe zi combate carenţa de vitamine şi de minerale, frecventă la orice vârstă şi reîntinereşte organismul.

Totodată, această băutură slab alcoolizată (3-8%) şi revigorantă este recomandată de nutriţionişti pentru aportul de substanţe nutritive, care contribuie la prevenirea cancerului şi a bolilor cardiovasculare.

Cidrul poate fi consumat în cure, bine dozat, de către persoanele anorexice, cu viroze, litiază urinară sau alergii. Un consum de cate 50 ml de cidru, de trei ori pe zi, combate carenţa de vitamine şi de minerale, frecventă la orice vîrstă, şi revigorează organismul.

Totodată, această băutură slab alcoolizată (3-8%) şi revigorantă este recomandată de nutriţionişti ca măsură profilactică în cancer.

Cidrul este astazi apreciat in intreaga lume: din Statele Unite pana in Spania si Germania, iar in secolele XVIII si XIX era obligatoriu folosit pentru marinari in cursele transatlantice pentru a preveni carentele vitaminice si pentru intarirea organismului.

Cidrul este insa nu doar un aliment perfect, dar si o bautura care umple sufletul de veselie, fiind cunoscut drept sufletul petrecerilor si bucuria gustului.

Nu uitati insa cidrul de mere trebuie sa fie natural si bine facut si aceasta promisiune o face ANA ARE, brandul sucurilor sanatoase si gustoase.

Puteti comanda cidrul de mere chiar de aici:

OnLineStore

 

November 10, 2015 - Posted by | ANA ARE, CASA PANCIU, CEL MAI BUN VIN ROMANESC, CEL MAI BUN VIN SPUMANT, Cidru de mere, DIRECT DE LA FERMA, Educatie, Mass media | , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 Comment

  1. […] ANA ARE este un producator de traditie al sucurilor naturale de fructe si unul din rarii producatori de suc de catina. […]

    Pingback by ANA ARE SI CASA PANCIU CREEAZA UN…… MIRACOL « Centrul Diplomatic/Diplomatic Center | November 19, 2015


Sorry, the comment form is closed at this time.