Centrul Diplomatic/Diplomatic Center

Centrul de Studii Politice si Diplomatie/ Center for Political Science and Diplomacy

CASA PANCIU CREEAZA CEL MAI BUN SPUMANT ROMANESC PENTRU 2015

Bucuresti-ul a devenit, pentru doua zile (20-22 martie 2015), capitala expertilor si pasionatilor de vinuri spumante, aflati in cautarea savorii vinului spumant si a celor mai bune bauturi spumoase pe care Romania si lumea le poate oferi.

Targul International de Vinuri Good Wine, aflat la a 13 editie, in martie 2015, a oferit posibilitatea unei delegatii de parlamentari si diplomati precum si experti degustatori, din partea  Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica, sa analizeze vinurile spumante romanesti si sa creeze un top al celor mai bune vinuri spumante din Romania pentru anul 2015.

Ambsasadorul Kazahstanului viziteaza CASA PANCIU

In vizita la CASA PANCIU(de la dreapta la stanga): E.S. Ambasadorul Kazahstanului-Daulet Batrashev, Profesor Dr. Anton Caragea-Presedinte IRICE, Dl.Marian Nistor-Dezvoltator HORECA Casa Panciu, Senator Ionel Agrigoroaei, D-na Emilia Oprea-Mediator si Director General Diplomatic Club-Dl.Karen Baboian.

A castigat competitia vinurilor spumante, celebrul producator CASA PANCIU, care a care a confirmat din nou inalta calitate a produselor sale cu degustarea vinului spumant al anului 2015: MUSCAT OTTONEL, spumant care a fost din nou apreciat, de toti cei prezenti, pentru prospetimea si parfumul persistent, aroma perfecta de vanilie si fructe de padure si miezul rotund, perfect imbogatit de arome si care ofera degustatorului experienta perfecta a vinului spumant romanesc, vin ce a reusit sa invinga in competitiile europene odinioara cunoscuta sampanie.

O alta vedeta degustarii a fost vinul spumant, facut din cupajul Muscat Ottonel si Feteasca Regala, obtinut prin metoda Asti, care a stralucit prin concentratia perfecta de zahar, combinata cu aroma de fructe proaspete si de prospetime cu o buna persistent, care i-a cucerit pe toti cei prezenti, alaturi de notele finale de grapefruit si pomelo.

CEL MAI BUN VIN SPUMANT-CASA PANCIU 2015

Vinurile spumante de la CASA PANCIU au invins odinioara celebra sampanie.

Dl. Marian Nistor, Dezvoltator HoReCA al CASEI PANCIU-a oferit o placuta surpriza diplomatilor prezenti, oferind la degustare un nou produs al firmei vrancene: Vinul Spumant Rose-2013,bazat pe strugurii de Babeasca care a cucerit imediat publicul cu prospetimea si aroma sa, a incantat ochiul cu culoarea perfecta si cu un roz stralucitor ce a umplut de bucurie sufletele diplomatilor degustatori.

Intr-un top al degustarii de vinuri spumoase, efectuat de parlamentarii si diplomatii, condusi de Prof.Dr. Anton Caragea, Presedintele Director General al Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica  si-au facut loc: Vinul spumant-Muscat Ottonel de la Casa Panciu (locul I) si cupajul de Feteasca regala si Muscat Ottonel (locul II) impreuna cu Spumantul Rose din Babeasca de la Casa Panciu (locul III).

 CASA PANCIU-BEST EUROPEAN SPARKLING WINE 2015

Diplomatii prezenti au incurajat producatorii romani sa creasca calitatea vinurilor spumante romanesti, ce deja incep sa cucereasca pietele mondiale prin vinurile spumante cu o concentratie ridicata de zahar, vinurile spumante dulci si demi-dulci, fiind deja favoritele Europei.

Gratie eforturilor CASEI PANCIU, editia 2015 a Targului International de Vinuri Good Wine a putut prezenta publicului cel mai bun vin spumant al Romaniei pentru 2015: Muscat Ottonel-ul de la Casa Panciu.

March 24, 2015 - Posted by | CASA PANCIU, CEL MAI BUN VIN SPUMANT, Daniel Guzu, Diplomatie, Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica, IONEL AGRIGOROAEI, Kazahstan, Ministerul Afacerilor Externe, Presedintele Director General al Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica, Relatii Internationale | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 Comment

  1. […] Casa Panciu este cunoscuta pentru produsele sale unice pe piata romanesca prin calitate si respectar… prin vinurile sale spumante si linistite, dar si prin sucurile de fructe si dulceturile ce se gasesc pe piata sub brandul Ana Are. […]

    Pingback by ANA ARE LANSEAZA PRIMUL CIDRU ROMANESC DE MERE..NU RATATI « Centrul Diplomatic/Diplomatic Center | November 10, 2015


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: