Centrul Diplomatic/Diplomatic Center

Centrul de Studii Politice si Diplomatie/ Center for Political Science and Diplomacy

CIDRUL DE MERE…SUFLETUL PETRECERILOR REUSITE SI SURSA DE SANATATE

Dupa aproape 25 de ani de intrerupere, putem saluta din nou primul producator roman care aduce pentru consumatorii din tara noastra deliciosul cidru de mere.

ANA ARE..produse sanatoase

Natural proaspat si intaritor, cidrul de mere de la ANA ARE ajunge acum la cei care doresc produse naturale, de cea mai buna calitate, realizate de cel mai bun producator din tara, sub bagheta iubitorului de alimentatie sanatoasa: domnul Daniel Guzu.

Cidrul de mere este bautura perfecta, fiind cunoscuta drept un tonic si vitaminizant, care ajuta la formarea apetitului, intareste sistemul imunitar, ajuta la vindecarea rapida si este apreciata şi ca băutura alcoolica slaba, care face bucuria oricarui eveniment.

CIDRU DE MERE

Cidrul de mere de la ANA ARE este obţinut prin fermentarea mustului de mere, fără adaos de zahăr, apă şi alte substanţe.

Se poate pregăti din mere de vară, mere de toamnă sau mere de iarnă, ultimele fiind cele mai bune, deoarece sunt mai bogate în zaharuri.

Pentru a obţine un cidru de bună calitate şi cu o durată lungă de păstrare, merele trebuie să fie sănătoase şi foarte bine spălate, iar exact aceasta este promisiunea facuta de Daniel Guzu: doar cele mai bune fructe ajung in cidrul de mere.

Cidrul era o bautura fermecata, cunoscuta pentru virtutile sale vindecatoare, inca din vremea dacilor.

In zilele noastre specialistii apreciaza cidrul ca fiind un factor major in menţinerea echilibrului mineral-vitaminic, deoarece cidrul este bogat în magneziu, siliciu, fier, potasiu, calciu, acid malic şi vitaminele A, B, C, PP, K.

Acum cidrul, bautura care aduce veselie, sanatate si insufleteste toate evenimentele poate fi gasita la ANA ARE.

Comanda aici:

November 10, 2015 - Posted by | ANA ARE, CASA PANCIU, Cidru de mere, Daniel Guzu, DIRECT DE LA FERMA, Economia Romaniei | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Comments

  1. […] pe baza de vin, este rezultatul cooperarii extraordinare intre ANA ARE, cel mai cunoscut si reputat producator roman de sucuri naturale si CASA PANCIU, unul din cei mai […]

    Pingback by ANA ARE SI CASA PANCIU CREEAZA UN…… MIRACOL « Centrul Diplomatic/Diplomatic Center | November 19, 2015

  2. […] ANA ARE vine astfel in ajutorul organismului tau hidratandu-l si furnizandu-i energie naturala in ac… […]

    Pingback by CATINA SE INTOARCE…IN NOUL SUC DE LA ANA ARE « Centrul Diplomatic/Diplomatic Center | April 19, 2016


Sorry, the comment form is closed at this time.