Centrul Diplomatic/Diplomatic Center

Centrul de Studii Politice si Diplomatie/ Center for Political Science and Diplomacy

LA GOODWINE APRILIE 2014 PUTETI DEGUSTA CEL MAI BUN VIN DIN ROMANIA: VINUL DE LA CASA PANCIU

Targul international de vinuri Goodwine, editia aprilie 2014, aduce o premiera deosebita pentru publicul iubitor al bauturilor fine din Romania: degustarea celei mai apreciate bauturi din tara noastra: vinul diplomatilor pentru 2014 de la Casa Panciu.

VINURI CASA PANCIUVinul de la CASA PANCIU poate fi gustat la GOODWINE intre 25-27 aprilie 2014

Vinurile deosebite de la Casa Panciu au castigat competitia celor mai valoroase vinuri romanesti, fiind medaliate cu aur de diplomatii acreditati la Bucuresti, in cadrul competitiei organizate de Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica, in decembrie 2013.

Au castigat medalia de aur si au devenit vinurile de reprezentare internationala a tarii noastre, vinurile colectiei SAGIO-cupajul de Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra si vinul spumant obtinut din Muscat Ottonel de la Casa Panciu.

In cadrul targului international Goodwine din 25-27 aprilie 2014, vizitatorii pot acum degusta aceste adevarate perle ale bunului gust apreciate de diplomatii straini, pot deveni pentru o zi la randul lor ambasadori ai vinului romanesc si se pot bucura de calitatile magice ale vinului de la Casa Panciu, precum cele mai mari personalitati ale lumii internationale.

In data de 26 aprilie 2014, o delegatie de diplomati, condusa de Prof.Dr.Anton Caragea va degusta, in cadrul Goodwine, impreuna cu dl.Daniel Guzu-Presedintele de la Casa Panciu, cea mai noua creatie a talentatilor vinificatori de la Panciu: vinul spumant rose de la Casa Panciu, vin ce promite sa devina la randul sau un nou ambasador al vinurilor romanesti.

Va asteptam la Goodwine-aprilie 2014, la standul CASA PANCIU spre a degusta impreuna cel mai bun vin al Romaniei: vinul diplomatilor pentru anul 2014.

Advertisements

April 24, 2014 - Posted by | Blackseanews Agency, CASA PANCIU, DIPLOMATIC WINE, Economia Romaniei, Educatie, Institute of International Relations and Economic Cooperation, Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica, Mass media, Politica externa a Romaniei, Relatii Internationale, Turism, VINUL DIPLOMATILOR | , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 Comment

  1. […] aceasta experienta perfecta in producerea de sucuri natural se adauga experienta CASEI PANCIU in producerea de vinuri de cea mai buna […]

    Pingback by ANA ARE SI CASA PANCIU CREEAZA UN…… MIRACOL « Centrul Diplomatic/Diplomatic Center | November 19, 2015


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: