Centrul Diplomatic/Diplomatic Center

Centrul de Studii Politice si Diplomatie/ Center for Political Science and Diplomacy

CELE MAI BUNE SUCURI NATURALE POT FI GASITE DOAR LA LA ANA ARE

Cu ocazia venirii toamnei e timpul sa ne vitaminizam si sa ne facem rezerva de sucuri naturale, proaspete, pline de vitamine pentru anul ce va urma.

Calatoria de descoperire a celor mai bune sucuri din Romania ne-a dus pe meleagurile de poveste ale Vrancei.

Asa cum este normal cei care vor sucuri proaspete si de calitate trebuie sa aleaga un producator roman, cu o mare suprafata de teren cultivat si recunoscut pentru metodele naturale de crestere si mai ales pentru adaosul de produse naturale pentru indulcire, nu cu chimicalele atat de daunatoare sanatatii.

 

Un suc bun este un suc a carui origine poate fi trasata pana la livada..  la ANA ARE aceasta este garantia calitatii.

Unul din rarii producatori romani ce indeplinesc aceste criterii este bandul ANA ARE, brand de succes, premiat international si international si apreciat pentru folosirea exclusiva a produselor naturale pentru realizarea celebrelor sucuri din Vrancea.

Pentru cei ce doresc o viata sanatoasa produsele ANA ARE sunt temelia pentru o cura de sucuri ce dau vitalitate si sanatate.

Deja campania 2017 a inceput cu culegerea afinelor, sursa sanatatii si a gustului bun pentru nenumarate din produsele de la ANA ARE.

 

Fiecare boaba de afine este culeasa cu grija pentru a aduce bucurie si sanatate celor ce vor consuma produsele de la ANA ARE. 

Un alt secret al minunatelor sucuri de la ANA ARE este productia de calitate a merelor din livada din Ţifeşti, Vrancea.

Cele mai bune mere sunt special selectate, culese manual si trimise la fabrica pentru a se transforma in sucurile de mere ce ne vor da sanatate si deliciu.

 

  Merele de la ANA ARE sunt secretul unei vieti sanatoase..un secret pe care Dl. Daniel Guzu, Directorul General ANA ARE este gata sa il imparta cu intreaga lume.

 

 

ANA ARE ..pregateste totodata pentru 2017 si 2018 o noua gama de uleiuri presate la rece din samburi  de struguri, caise si catina.

 

uleiuri

Presarea la rece este nu doar cea mai moderna metoda, dar este bazata pe practicile antichitatii de producere a celor mai bune si mai pure uleiuri, uleiuri care isi pastreaza integral calitatile si principiile vitaminice, nealterate de tratamente termice.

Toate cele trei uleiuri ofera importante beneficii pentru sanatate ajutand la digestie, imbunatatind functionarea aparatului circulator si respirator, ajutand la prevenirea depunerilor de colesterol si la mentinerea unui regim de viata sanatos.

Unde mai punem la socoteala ca sunt si delicioase si ofera o savoare deosebita felurilor de mancare si salatelor, ajutand-ne sa mentinem beneficiile verii in dieta noastra, chiar si acum cand toamna si iarna se instaleaza la noi in tara.

Cele mai noi produse cunoscute sub numele de ANA AREsi DIRECT DE LA FERMA pot fi comandate direct de pe site:

OnLineStore

September 7, 2017 - Posted by | ANA ARE, Blackseanews Agency, CASA PANCIU, CELE MAI BUNE SUCURI NATURALE, Cidru de mere, Daniel Guzu, DIRECT DE LA FERMA, Mass media, SUCURI NATURALE-ANA ARE, Targul international de vinuri Goodwine, Turism, Turism Vitivinicol, ULEIURI PRESATE LA RECE, VRANCEA | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.