Centrul Diplomatic/Diplomatic Center

Centrul de Studii Politice si Diplomatie/ Center for Political Science and Diplomacy

ALEGERI PARLAMENTARE 2016! PARTIDUL ROMANIA UNITA PROPUNE IN VRANCEA UN CANDIDAT DE IMPACT: IONEL AGRIGOROAEI DESCHIDE LISTA LA CAMERA DEPUTATILOR

Listele electorale ale anului 2016 au dezamagit in multe colturi din tara.

De unde, inainte de alegerile parlamentare, partidele se laudau cu candidati curati, personalitati si actori politici cu greutate si rezultate, in final listele au fost, aproape pretutindeni, doar o noua dezamagire.

 Ilustrii necunoscuti si oameni adunati de pe unde vrei si mai ales nu vrei, se inghesuie in ceea ce va fi cea mai anosta si fara rost campanie electorala din ultimii 25 de ani.

In acest tablou placid si fara miza, al alegerilor parlamentare 2016, Partidul Romania Unita (PRU) a facut o nominalizare care a starnit interesul si care promite sa dea un scor bun partidului in Vrancea.

 

partidul-romania-unita

PARTIDUL ROMANIA UNITA a surprins placut in Vrancea propunand in fruntea listei pe Senatorul Ionel Agrigoroaei, cunoscut pentru activitatea sa parlamentara, premiat trei ani consecutiv drept  CEL MAI BUN PARLAMENTAR AL ROMANIEI si apreciat pentru lupta impotriva clanurilor mafiote.

 

Este vorba de Senatorul Ionel Agrigoroaei, un nume care face cinste si care straluceste pe orice lista ar figura si mai ales care mobilizeaza electorii si ii face sa spuna: in sfarsit avem cu cine vota.

Pentru cine nu cunoaste parcursul activitatii politice al celui care a fost ales, trei ani consecutivi, drept liderul de activitate al Parlamentului Romaniei, cateva repere de actiune sunt mai mult decat graitoare: 67 de initiative legislative, 42 de declaratii politice, 183 de intrebari si 36 de interpelari, 59 de interpelari adresate Primului Ministru si 290 de discursuri.

Sa mai adaugam la aceasta activitate prodigioasa, de la tribuna parlamentului, si prezenta in vizite internationale ce l-au dus din Africa pana in Asia si Europa, prezentand Romania si oportunitatile ei.

senatorul-ionel-agrigoroaei-candidat-partidul-romania-unita

Trebuie mentionat ca toate aceste vizite au fost efectuate din fonduri personale si doar din dragoste de tara si au avut ca rezultat prezenta Romaniei la cel mai inalt nivel, aducand tarii noastre prestigiu si recunoastere internationala.

Toate acestea se constituie intr-o agenda de activitate parlamentara interna si externa ireprosabila.

Senatorul Ionel Agrigoroaei a intrat in constiinta publica odata cu lupta declansata de el impotriva grupurilor mafiote din Iasi.

 

senator_agrigoroaei

Senatorul Ionel Agrigoroaei, exemplu de seriozitate si energie. Alaturi de el intotdeauna flutura steagul Romaniei.

 

Aceasta lupta l-a facut sa isi piarda locuinta, sa fie atacat fizic, familia amenintata si agresata iar el tarat in fata instantelor cu acuzatii nefundamentate.

Cu toate acestea nu a incetat niciun moment lupta, chiar daca in final este singurul parlamentar care a iesit la capatul unui mandat de patru ani mai sarac de cat atunci cand si-a inceput activitatea in Parlament.

Daca onestitatea nu i-a adus profit material, in schimb i-a adus respectul oamenilor din Iasi care l-au nominalizat in toate sondajele de opinie drept cea mai de incredere personalitate politica locala.

Aceasta in ciuda unei campanii agresive de presa, in care pentru cativa arginti ai lui Iuda, senatorul si familia sa au fost linsati mediatic.

Rezultatul: Senatorul Ionel Agrigoroaei conduce in toate sondajele de opinie drept cel mai popular om politic si nimeni nu mai da nicio atentie anumitor publicatii corupte.

Cu cat mai multe atacuri josnice, cu atat mai mare succesul si increderea in ochii opiniei publice, acesta pare a fi rezultatul nedorit de grupurile mafiote dar dorit de cetatenii cinstiti.

 

Senatorul Ionel Agrigoroaei obtine record de popularitate in Iasi

Acolo unde vine Ionel Agrigoroaei, acolo se strang si oamenii.

Cand cineva va ataca atunci stim imediat cine este omul clanurilor mafiote, asta este puterea opiniei publice ce nu poate fi manipulata si al iesenilor care il iubesc.

 Rezultatul acestei increderi la nivel national s-a vazut in perioada pre-electorala cand peste 95% din fostii parlamentari nu sau mai regasit pe nicio lista.

Nu a fost cazul senatorului Ionel Agrigoroaei al carui nume nu doar cantareste greu in voturi, dar mai ales impresioneaza prin seriozitatea unei activitati de prim plan in Parlamentul Romaniei.

Acum Senatorul Ionel Agrigoroaei a acceptat o noua provocare: in judetul Vrancea, unde Partidul Romania Unita (PRU) nu avea nicio filiala, nicio structura, a preluat conducerea si a reusit in doar o saptamana sa depuna liste complete la Senat si la Camera Deputatilor, inaintea altor partide cu structuri teritoriale vechi.

senator-agrigoroaei

 ionel-agrigoroaei-un-om-pentru-oameni

Acesta este Ionel Agrigoroaei: intr-o zi alaturi de Primul Ministru al Etiopiei, in ziua urmatoare alaturi de oamenii din Jitia si Ghiojdeni-Vrancea, afectati de alunecari de teren. Pretutindeni acelasi, gata sa ajute, sa spuna o vorba buna, sa puna mana pentru a zidi: UN OM INTRE OAMENI.

 

Numele sau: garantie a seriozitatii proiectului politic a nascut incredere imediata si oamenii nu au ezitat sa i-se alature intr-un nou proiect politic.

Astazi, Ionel Agrigoroaei, conducand lista Partidului Romania Unita la Camera Deputatilor, vine in fata Vrancenilor reprezentand un partid tanar si curat si avand in spatele lui o activitate parlamentara fara egal, un renume de om cinstit si devotat celor care il trimit in Parlament, un om cu care Vrancenii se mandresc sa il poata avea pe lista si sa ii reprezinte in Parlament.

Partidul Romania Unita poate sta linistit, in Vrancea va avea un scor de varf si daca pe fiecare lista de judet se va gasi un om politic de calibrul lui Ionel Agrigoroaei atunci va intra si in Parlament.

November 16, 2016 - Posted by | Blackseanews Agency, CEL MAI BUN PARLAMENTAR ROMAN, criza economica in Romania, Diplomatie, Economia Romaniei, Etiopia, IONEL AGRIGOROAEI, IONEL AGRIGOROAEI-PRIMARIA IASI, PARTIDUL ROMANIA UNITA, Politica externa a Romaniei, PREMIUL DE CARTE AL ROMANIEI, Senatorul Ionel Agrigoroaei | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.