Centrul Diplomatic/Diplomatic Center

Centrul de Studii Politice si Diplomatie/ Center for Political Science and Diplomacy

DEMNITATEA RECOMPENSATA IN POLITICA: IONEL AGRIGOROAEI DEVINE VICEPRESEDINTELE PARTIDULUI POPORULUI DD

Conform unui comunicat de presa al PPDD: senatorul Ionel Agrigoroaei, care s-a facut remarcat prin lupta intensa de promovare a valorilor Partidului Poporului la Iasi si care a fost unul din cei mai activi si responsabili parlamentari ai acestui partid, a fost promovat ca vice-presedinte la nivel national al formatiunii conduse de Dan Diaconescu.

In continuare va prezentam selectiuni din acest comunicat:

 Din data de 1 iulie 2014, Partidul Poporului-Dan Diaconescu (PPDD) are un nou Vice-presedinte: Ionel Agrigoroaei.

Numirea vine ca urmare a eforturilor sustinute ale senatorului Ionel Agrigoroaei de promovare a Partidului Poporului, ca o alternativa eficienta la viata politica corupta din Romania si pentru a oferi populatiei un partid  nou, nepatat de scandalurile de coruptie, care au maculat imaginea tuturor celorlalte formatiuni politice.

Ionel Agrigoroaei-ZimbabweSenatorul Ionel Agrigoroaei il decoreaza pe Ministrul Turismului si Ospitalitatii din Zimbabwe

Noul Vice-Presedinte al PP-DD: Ionel Agrigoroaei s-a remarcat mai ales prin activitatea sa eficienta in cadrul Parlamentului Romaniei,fiind ales drept cel mai bun parlamentar in sesiunea parlamentara din 2013 si 2014 si felicitat de intreg corpul diplomatic pentru activitatea sa in folosul Romaniei.

Senatorul Ionel Agrigoroaei conduce net în activitatea parlamentară cu peste 86 de întrebări, 7 declaraţii politice, 13 iniţiative legislative, 44 de interpelări şi 138 de luări de cuvânt în plen, ajungând la un remarcabil total de 288 de intervenţii, interpelări şi luări de poziţie în cadrul lucrărilor Parlamentului României.

SENATORUL IONEL AGRIGOROAEI-PREMIUL PENTRU ACTIVITATE 2013Senatorul Ionel Agrigoroaei primeste PREMIUL pentru ACTIVITATEA PARLAMENTARA in 2013

El a fost si singurul parlamentar iesean care a reusit sa introduca Iasi-ul in programul de vizite diplomatice-Descopera Romania, a adus o pleiada de ambasadori interesati de investitii in orasul pe care il reprezinta in Parlament, iar in 14 martie 2014 a luat Premiul de Carte pentru lucrarea sa IAR ADEVARUL NE VA FACE LIBERI, apreciata unanim ca un puternic si convingator manifest politic al romanilor uitati si abandonati de politicienii verosi.

Apreciat general pentru demnitatea si determinarea sa politica si pentru succesul sau in promovarea internationala a Iasi-ului, senatorul Ionel Agrigoroaei are acum oportunitatea de a-si folosi bagajul de cunostinte si realizari la nivel national, odata cu numirea sa ca Vice-Presedinte al Partidului Poporului-Dan Diaconescu.

PREMIUL DE CARTE AL ROMANIEI PENTRU 20131Lucrarea IAR ADEVARUL NE VA FACE LIBERI a senatorului Ionel Agrigoroaei premiata la Iasi, in martie 2014.

Deja prima realizare a si fost marcata, senatorul Ionel Agrigoroaei reusind sa refaca grupul parlamentar al PPDD din Senat, grup ce se desfiintase in decembrie 2013.

Din 1 septembrie 2014, noul grup parlamentar al PPDD la Senat va fi condus de senatorul Ionel Agrigoroaei si a reusit deja sa atraga un mare numar de senatori din PNL, PDL si PSD si neafiliati putand sa ajunga al treilea grup parlamentar din Senat si sa ofere noi posibilitati de actiune politica parlamentara.

Pariul facut de Partidul Poporului Dan Diaconescu prin propulsarea ca vice-presedinte a lui Ionel Agrigoroaei aduce deja roade nesperate, cu PPDD fiind din nou in pozitia de a stabili cine si cum guverneaza Romania in urmatorii trei ani.

July 1, 2014 - Posted by | Blackseanews Agency, CEL MAI BUN PARLAMENTAR ROMAN, Economia Romaniei, Educatie, Foreign policy, Informations, Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica, International Relation, Mass media, Ministerul Afacerilor Externe, Politica externa a Romaniei, PREMIUL DE CARTE AL ROMANIEI, Relatii Internationale, Turism | , , , , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.