Centrul Diplomatic/Diplomatic Center

Centrul de Studii Politice si Diplomatie/ Center for Political Science and Diplomacy

PUFLENE RESORT RECUNOSCUT DREPT PARTENER DIPLOMATIC PENTRU PROMOVAREA DELTEI DUNARII

Delta Dunarii a reusit in 2017 sa atraga un numar record de vizitatori, cel mai mare de la revolutie.

 

Anul 2017: ANUL DESCOPERIRII DELTEI DUNARII a reusit sa aduca pe meleagurile Deltei peste 110.000 de vizitatori fata de doar 71.000 turiști in 2016.

 

PUFLENE RESORT  si dl. Mihai Puflene onorati cu cea mai importanta distinctie: titlul de PARTENER DIPLOMATIC.

 

 

In inima acestei campanii de sensibilizare a publicului din Romania, cu privire la bogatiile si potentialul turistic extraordinar al Deltei Dunarii, s-a aflat Mihai Puflene, Directorul General al PUFLENE RESORT si mai ales un pasionat al frumusetilor Dunarii pe care doreste sa le impartaseasca cu intreaga lume.

 

PUFLENE RESORT: creatia unui pasionat iubitor al Deltei: Mihai Puflene si acum centrul activitatilor de descoperire a Dobrogei.

 

 

Pentru rolul sau deosebit in promovarea Deltei Dunarii, ca un centru de relaxare si descoperire a intregii regiuni a Dobrogei, dl Mihai Puflene si PUFLENE RESORT au fost declarati PARTENERI DIPLOMATICI OFICIALI ai Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica (IRICE).

 

In cadrul unei ceremonii simple, dar plina de semnificatie, Prof. Dr. Anton Caragea, Presedintele IRICE a apreciat rolul extraordinar al PUFLENE RESORT in dezvoltarea turismului deltaic.

 

Daca am putut face din anul 2017 un an al descoperirii Deltei si am putut sensibiliza turistii romani sa vina sa redescopere aceasta comora, totul se datoreaza dl. Mihai Puflene si eforturilor sale care au adus turisti si dezvoltare pentru intreaga zona.

 

In plus Complexul PUFLENE RESORT a impus un etalon de eleganta si lux in Delta, ducand la cresterea nivelului ospitalitatii in intreaga zona, iar in planul diplomatiei publice, multumita PUFLENE RESORT, am putut aduce diplomatii in Delta in 2016 si in 2017 prezentandu-le frumusetile Deltei dar si ale Dobrogei.  

 

Multumim echipei dedicate de la PUFLENE RESORT pentru o ospitalitate desavarsita pe care o recomandam tuturor celor ce vor sa ajunga in Delta iar dl. Mihai Puflene, omul care iubeste Delta si vrea ca fiecare roman sa ajunga sa o cunoasca nu putem decat sa ii uram: Mult success in continuare si suntem alaturi de dvs! a concluzionat Prof. Dr. Anton Caragea, Presedintele IRICE.

Mai multe despre PUFLENE RESORT si destinatiile din Delta puteti gasi aici:

 

August 21, 2017 - Posted by | AMBASADOR ANTON CARAGEA, Blackseanews Agency, CEL MAI BUN HOTEL, Delta Dunarii, Diplomatie, Economia Romaniei, Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica, Mass media, MIHAI PUFLENE-PARTENERUL DIPLOMATIEI ROMANESTI, Ministerul Afacerilor Externe, Politica externa a Romaniei, Presedintele Director General al Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica, PUFLENE RESORT, Relatii Internationale, Turism, Turism Vitivinicol, ZIUA MONDIALA A TURISMULUI 2015 | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 Comment

  1. […] De la programe scurte de cateva ore, de acomodare, pana la excursii de o zi sau excursii pe comanda, gandite de cei mai buni cunoscatori ai Deltei, totul va este pus la dispozitie de oamenii inimosi de la Puflene Resort. […]

    Pingback by ZECE SECRETE ALE CELUI MAI ELEGANT COMPLEX DE VACANTA DIN ROMANIA « Centrul Diplomatic/Diplomatic Center | August 19, 2018


Sorry, the comment form is closed at this time.