Centrul Diplomatic/Diplomatic Center

Centrul de Studii Politice si Diplomatie/ Center for Political Science and Diplomacy

GABRIEL RASVAN TOADER ESTE NOUL EXPERT MONDIAL IN MATERIE DE DEZVOLTARE

Un roman va conduce Departamentul de Comert si Investitii al Consiliului European pentru Comert si Turism, noul selectionat: Gabriel Rasvan Toader, fiind un cunoscut expert in domeniul financiar si al managementului intreprinderilor mici si mijlocii si totodata un  apreciat expert guvernamental.

Noua activitate se va concentra pe cercetarea si dezvoltarea comertului international, in special avand in vedere rolul central al Consiliului in indeplinirea noilor obiective, trasate de Natiunile Unite la nivel mondial in vederea eradicarii saraciei si asigurarii unei dezvoltari generale.

gabriel-rasvan-toader-special-european-advisor

 Noul expert mondial pentru dezvoltare durabila: GABRIEL RASVAN TOADER se va ocupa de indeplinirea Obiectivelor Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (Sustainable Development Goals).

 

Aceasta noua politica este cunoscuta sub numele de OBIECTIVELE DE DEZVOLTARE DURABILA si au fost acceptate ca program de catre toate natiunile lumii.

Experienta deosebita si vivacitatea intelectuala de care a dat dovada expertul roman Gabriel Rasvan Toader sunt o garantie ca vocea Romaniei se va auzi in cele mai inalte foruri europene si internationale si ca noul expert va reusi sa impuna in dezbaterea generala noi propuneri de politici economice si va creiona noi oportunitati pentru dezvoltarea economica a Europei.

Pentru cei care sunt mai putin familiarizati cu parcursul noului expert european in politici de dezvoltare va prezentam cateva detalii semnificative din CV-ul domnului Toader Gabriel Rasvan:

 TOADER GABRIEL – RĂSVAN

gabriel-rasvan-toader

Expert in Economie, Comert şi Dezvoltarea Mediului de Afaceri

Specialist in Politici Industriale şi Mediu de Afaceri si dezvoltarea intreprinderilor mici şi mijlocii, comerţ interior şi cooperaţie

Expert in elaborarea, implementare şi monitorizare programe pentru I.M.M. şi Cooperare Internaţională

Fost Membru al Grupului de lucru pentru armonizarea legislaţiei interne cu recomandările Uniunii Europene în domeniile politicii sociale în ocuparea forţei de muncă şi liberei circulaţii a persoanelor.

 

Dl Toader Gabriel Rasvan a lucrat stralucit in cadrul Direcţiei pentru Cooperare Instituţională pentru Integrare Europeană si s-a remarcat in pregătirea integrării României în Uniunea Europeană.

In calitate de Expert Guvernamental a activat drept Secretar Permanent Uniunea Europeană – România pe subcomitetele: agricultură şi pescuit; vamă, droguri şi spălarea banilor.

Pentru eforturile sale de dezvoltare a comertului si cooperarii economice in zona balcanilor a primit Diploma pentru merite deosebite în dezvoltarea Centrului balcanic de cooperare între I.M.M.

A participat la proiecte si pregatiri in  Austria, (Viena), Belgia, (Bruxelles), Franţa, (Paris), Germania, (Bonn)

A lucrat la Pregătirea Forumului pentru Dezvoltare şi Mediu – Rio de Janeiro (in New York si Washington DC).

Mai mentionam ca dl. Gabriel Rasvan Toader s-a evidentiat in organizarea celui mai eficient si activ centru de business din Romania: AVANGARD BUSINESS CLUB si a costruit si Fundatia pentru o Romanie Moderna, organism non-guvernamental pentru dezbaterea si implementarea de solutii pentru dezvoltarea Romaniei in context european.

December 30, 2016 - Posted by | Blackseanews Agency, Consiliul European pentru Comert si Turism, CONSILIUL EUROPEAN PENTRU TURISM SI COMERT, Diplomatie, Economia Romaniei, Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica, Obiective de Dezvoltare Sustenabila, Obiectivele de Dezvoltare Durabila, Politica externa a Romaniei, Relatii Internationale, TOADER GABRIEL – RASVAN, Turism | , , , , , , , , , , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.