Centrul Diplomatic/Diplomatic Center

Centrul de Studii Politice si Diplomatie/ Center for Political Science and Diplomacy

VENEZUELA: UN EXEMPLU DE DEZVOLTARE MONDIALA A CONSTRUIT SI OFERIT GRATUIT 1.300.000 DE LOCUINTE

Intr-o lume lovita de saracie si criza economica, in care multe state nationale nu mai sunt capabile sa ofere oamenilor nici cele mai elementare servicii si beneficii sociale, Venezuela ofera lumii un extraordinar exemplu de eficienta si protectie sociala, odata cu oferirea gratuita a peste 1.300.000 de locuinte celor mai defavorizati dintre cetatenii acestei natiuni sud-americane.

 

mandatario-nacional-nicolas-maduro

Conducatorul national al Venezuelei, Nicolas Maduro ofera populatiei cheile locuintei cu numarul 1.300.000

 

Presedintele Nicolas Maduro a oferit cheile a 120 de locuinte in orasul Caribia din regiunea Vargas si a oferit 160 de titluri de proprietate noilor locatari.

 

Presedintele Venezuelei a participat la inaugurarea si distributia gratuita a locuintei cu numarul 1.300.000 din orasul Caribia, oras nou construit, in regiunea Varga, dezvoltare imobiliara ce face parte din marele plan de asigurare a fiecarui cetatean venezuelean cu o locuinta gratuita, plan cunoscut sub numele de MAREA MISIUNE: LOCUINTA IN VENEZUELA.

 

Locuinta numarul 1.300.000 face parte din cartierul de locuinte Codrul.

Simultan intr-o alta ceremonie erau oferite gratuit alte 5.000 de locuinte, iar Presedintele a oferit personal cheile a peste 120 de locuinte si titlurile de proprietate pentru alte 160 de apartamente.

Inspirat de acest succes, ce dezvaluie puterea economica a Venezuelei, in ajunul Craciunului Presedintele Nicolas Maduro a transmis in mesajul de sfarsit de an urarile sale pentru pace si speranta pentru toti venezuelenii, asigurandu-i ca in anul 2017 vor vedea Venezuela victorioasa si indestructibila.

 

Prin intermediul unei transmisiuni video a canalului de stat, conducatorul natiunii a transmis totodata speranta sa in lumina de iubire reprezentata de sfanta luna decembrie, lumina care ii va calauzi si va lumina calea tuturor venezuelenilor in anul ce va urma.

December 26, 2016 - Posted by | Foreign policy, Hugo Chavez, NICOLAS MADURO, Obiective de Dezvoltare Sustenabila, Relatii Internationale, Socialism, Venezuela | , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Comments

  1. […] VENEZUELA: UN EXEMPLU DE DEZVOLTARE MONDIALA A CONSTRUIT SI OFERIT GRATUIT 1.300.000 DE LOCUINT… […]

    Pingback by ROMANIAN MESSAGE OF CONGRATULATION FOR PRESIDENT OF VENEZUELA – NICOLAS MADURO « Centrul Diplomatic/Diplomatic Center | January 25, 2017


Sorry, the comment form is closed at this time.