Centrul Diplomatic/Diplomatic Center

Centrul de Studii Politice si Diplomatie/ Center for Political Science and Diplomacy

MAGAZINUL DE ELECTRICE SI CORPURI DE ILUMINAT A FOST INAUGURAT

In data de 15 iulie 2013, magazinul on-line de corpuri de iluminat si electrice si-a deschis portile in mod oficial.

MAGAZINUL DE ELECTRICE

Magazinul de Corpuri de Iluminat si Electrice reprezinta rodul unei investitii romano-albaneze, oferind clientilor peste 2.000 de tipuri de lampi, veioze, aplice, lampadare,lumini stradale si obiecte de iluminat, in sute de modele diferite, multe din ele unicat pe piata romanesca.

Magazinul on-line isi propune sa devina o platforma de orientare si informatii pentru consumatorul roman, lipsit pana acum de alternative in privinta corpurilor de iluminat.

Vizitatorii site-ului se pot familiariza cu cele mai moderne modele de corpuri de iluminat dar si cu modele clasice, pot afla informatii despre tipurile de iluminat necesare pentru spatiile de munca sau cele de locuit si pot vedea modele de iluminat pentru case si spatii de odihna sau culturale.

Lampa clasica

Realizatorii site-ului, specialistii firmei Mark Lighting, ofera si consultanta la un nivel nemaintalnit de competenta pentru piata romaneasca pentru clientii firmei.

Firma Mark Lighting se afla pe piata romaneasca de peste 20 de ani, oferind produse de calitate, la un pret competitiv si mai ales punand la dispozitia clientilor solutii complete in privinta iluminarii si sistemelor de lumina pentru locuinte, resturante, hoteluri, vile de vacanta si institutii cu caracter social (primarii, gradinite, scoli etc.).

Firma Mark Lighting a oferit si ofera de doua decenii produse de iluminat, corpuri de iluminat si consultanta in domeniul decorarii si iluminarii domiciliului dvs sau locului de munca.

Produsele si experienta Mark Lighting se regasesc in zeci de obiective si sute de locuinte din Romania, Moldova si Peninsula Balcanica.

Mark Lighting nu este doar un vanzator en-gros si en-detail de produse de iluminat si electrice.

lapma clasic12

Fiecare produs al nostru este creat conform viziunii specialistilor firmei noastre, conform inspiratiei lor si dorintei lor de a raspandii nu doar lumina, dar si frumusete si fericire.

 Care este secretul acestei rezistente pe o piata dificila ?

Experienta si capacitatea de a oferii clientilor nu doar produse care, oricat de bune, nu pot satisface dorinta dvs de a avea o viata mai buna.

Doar sfatul competent, grija alegerii luminii din spatiul dvs. de viata si munca sunt acelea care fac diferenta.

Cum vezi lumea si cum traiesti in casa ta, totul depinde de lumina in care vezi totul.

Noi cream aceasta lumina, noi contruim atmosfera in care vei munci, vei trai si vei fi fericit.

Noi stim ca atunci cand cumperi un corp  de iluminat, tu cumperi lumina pentru viata ta.

De aceea adreseaza-te noua cu incredere.

Lumina ta incepe cu noi !

Lumina ta incepe cu Mark Lighting !

 lampa moderna1

Suntem aici la: EXPO MARKET DORALY, Sos.Bucuresti-Urziceni, nr.31, Pavilion P. 3 stand 596

Telefon:0040-722.216.845 sau 0040-729.144.618

E-mail:magazin.mark@gmail.com

Viziteaza-ne in show-room-ul nostru din: EXPO MARKET DORALY, Sos.Bucuresti-Urziceni, nr.31, Pavilion P. 3 stand 596, Complex Doraly Afumati

July 17, 2013 - Posted by | Foreign policy | , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.