Centrul Diplomatic/Diplomatic Center

Centrul de Studii Politice si Diplomatie/ Center for Political Science and Diplomacy

TRAIAN BASESCU INCEARCA SA CREASCA PMP IASI. SPRE NEMULTUMIREA DEPUTATULUI PETRU MOVILA!

Biroul de Presa al Senatorului Ionel Agrigoroaei a distribuit presei din Romania urmatorul comunicat: 

COMUNICAT DE PRESA

Senatorul Ionel Agrigoroaei obtine record de popularitate in Iasi

Senatorul Ionel Agrigoroaei inconjurat de simpatizanti.

 

In urma aparitiei, in presa locala si nationala, in ultimele cinci zile, a unor declaratii nereale si tendentioase la adresa mea, lansate de deputatul Petru Movila, fac urmatoarele precizari:

 

1. Referitor la afirmatia deputatului Movila ca “nu m-a invitat nimeni la PMP Iasi” – va aduc la cunostinta ca de mai multe ori, chiar insistent, deputatul Petru Movila mi-a cerut sa ma alatur echipei lui si sa-l ajut in campania electorala pentru Primaria Iasi.

El personal m-a rugat sa SA MA INSCRIU CA MEMBRU in PMP Iasi de mai multe ori, inclusiv acum 6 zile.

2. In privinta afirmatiei conform careia “nu am fost invitat la lansarea candidatilor PMP”, pot dovedi cu lista apelurilor telefonice ca vineri si sambata am fost sunat de mai multe ori de deputatul Movila si invitat sa particip la eveniment.

La ora 15:22 am fost sunat de catre deputatul Movila si rugat “sa vin cat mai repede, deoarece ajunge domnul Presedinte Traian Basescu la Hotel Ramada si el (deputatul Movila) doreste ca pe traseul catre Sala Luceafarul sa-l insotesc si eu”.

Fapt care s-a si intamplat, iesind din Hotel Ramada impreuna cu domnul Presedinte Basescu si deputatul Movila si insotindu-i pana in sala Luceafarul (cu exceptia a 10 secunde cand am ramas putin in urma pentru a o prelua si pe sotia si fata mea, invitate si ele).

3. In privinta afirmatiei ca “el, impreuna cu  imi resping sau imi refuza inscrierea in PMP Iasi “- este o noua declaratie tendentioasa si fara logica, atat timp cat chiar el afirma ca nu are o cerere de-a mea in acest sens.

Nu are ce sa aprobe sau sa respinga.

Comportamentul lui m-a surprins. Dar nu in totalitate. Cei care-l stiu, cunosc carentele lui de caracter si inclinatiile cu mult peste limita rezonabila de a minti. Totusi, speram ca o data cu varsta s-a mai maturizat. Recunosc, m-am inselat.

La toate celelate afirmatii nereale, tendentioase, cu un scop malefic doar de el stiut, nu am ce sa mai comentez. Ma lasa fara cuvinte. Concluzia mea si a celor din jurul meu este ca a dorit sa se foloseasca de notorietatea mea si a domnului presedinte Basescu intr-un mod si cu o strategie doar de el inteleasa.

Pot trece cu vederea si intelege partial, doar prin faptul ca-mi este consatean si ca era foarte stresat. Mai ales ca in ultimele trei sondaje pe municipiul Iasi, aparute saptamana trecuta, el era dat la intentia de vot cu un procent intre 1,4 si 1,9 (unu virgula patru si unu virgula noua),- o credibilitate de zece ori mai mica decat PMP.

Probabil toate actiunile lui din ultimele zile, de neinteles, au fost o incercare disperata si copilareasca de a atrage atentia asupra lui, sperand astfel sa mai creasca in sondaje.

Ca prieten si consatean de-al meu, ii transmit ca:

Cine spune minciuni despre mine, eu voi spune adevarul despre el!!! Iar prin viclenie, minciuna, disimularea adevarului, deputatul Petru Movila, nu face decat sa se insele pe el insusi.

Acest fapt nu-i va aduce decat deservicii!!!. Avand toata aprecierea si respectul fata de PMP, imi doresc pe viitor, intamplari si situatii fericite si nu scenarii copilaresti de la oameni care mai pot sau nu sa se maturizeze. PMP-ul si liderii sai, sunt oameni de mare valoare si sigur vor surprinde in mod placut prin rezultatele care le vor obtine.!!!

Cu deosebit respect,
Senator de Iasi,
Ionel Agrigoroaei

March 29, 2016 - Posted by | Blackseanews Agency, CEL MAI BUN PARLAMENTAR ROMAN, IONEL AGRIGOROAEI, IONEL AGRIGOROAEI-PRIMARIA IASI, Mass media | , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: