Centrul Diplomatic/Diplomatic Center

Centrul de Studii Politice si Diplomatie/ Center for Political Science and Diplomacy

PRIMUL MINISTRU AL ETIOPIEI PRIMESTE MEDALIA PARLAMENTULUI ROMANIEI

In data de 10 iulie 2015, intr-o ceremonie speciala, in prezenta membrilor Guvernului Republicii Federale a Etiopiei, a ambasadorilor acreditati in tara si a reprezentantilor diverselor organisme internationale, E.S. Hailemariam Desalegn- Primul ministru al Etiopiei a primit Medalia Parlamentului Romaniei pentru meritele sale deosebite in diplomatia internationala.

?????

Ceremonia decorarii Primului Ministru al Etiopiei cu Medalia Parlamentului Romaniei

Medalia Parlamentului Romaniei a fost oferita liderului Etiopiei intr-o ceremonie publica de catre Onorabilul Senator Ionel Agrigoroaei, Secretar al Comisiei pentru Aparare si Ordine Publica si membru al Comitetului pentru Servicii, Industrie si Economie al Parlamentului.

Trebuie sa mentionam ca senatorul Ionel Agrigoroaei a fost ales, in 2013 si 2014,  lider al activitatii in Parlamentul Romaniei pentru fecunda si intensa sa activitate parlamentara.

Cea mai recenta personalitate internationala, ce a primit Medalia Parlamentului Romaniei, a fost Ministrul Afacerilor Externe al Kazahstanului-E.S. Erlan Idrissov decorat pentru rolul sau in promovarea monitorizarii internationale, libere si echidistante in cadrul alegerilor din tara sa.

In ambele cazuri decorarea s-a facut la propunerea si decizia Prof.Dr. Anton Caragea-Presedinte IRICE.

July 21, 2015 - Posted by | Blackseanews Agency, CEL MAI BUN PARLAMENTAR ROMAN, IONEL AGRIGOROAEI | ,

1 Comment

  1. […] O strangere de mana a prieteniei: Presedintele IRICE-Profesor Dr. Anton Caragea si Primul Ministru … […]

    Pingback by VIZITA DELEGATIEI ROMANIEI IN ETIOPIA MARCHEAZA O NOUA ETAPA A RELATIEI BILATERALE « Centrul Diplomatic/Diplomatic Center | August 2, 2015


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: