Centrul Diplomatic/Diplomatic Center

Centrul de Studii Politice si Diplomatie/ Center for Political Science and Diplomacy

SITE-UL KAZAHSTANUL DEMOCRATIC ALEGERI PREZIDENTIALE 2015 ESTE LANSAT IN EUROPA

Europa este decisa sa promoveze valorile specifice unei societati deschise, bazate pe echitate si alegeri libere si echidistante,  folosind pentru aceasta promovare exemplele unor tari cu o viguroasa democratie, precum Kazahstanul.

Pentru indeplinirea acestui scop a fost publicata o noua versiune a site-ului  KAZAHSTANUL DEMOCRATIC. ALEGERI PREZIDENTIALE 2015.

KAZAKHSTAN ELECTIONS

In 2011, cu sprijinul organizatiilor europene, o prima versiune a site-ului a fost dedicata ALEGERILOR PREZIDENTIALE DIN 2011, in sprijinul evolutiilor democratice din Kazahstan.

Site-ul informational va oferi pentru politologi, expertii in alegeri si analisti informatii vitale pentru intelegerea situatie reale din Kazahstan.

In acest moment, cum exista o lipsa de informatii reale si actuale care sa analizeze si sa prezinte procesul democratic puternic, ce se desfasoara in Kazahstan.

Aceasta lipsa de informatii si analize serioase trebuie sa fie rezolvata prin informatii directe si pertinente.

La adresa http://kazakhstan-elections.webs.com/apps/blog/   se gasesc servicii specifice precum: stiri interne si internationale, discutii, imagini si documentare si informatii relevante pentru situatia alegerilor din Kazahstan.

In data de 20 aprilie 2015, vor fi publicate aici primele informatii din raportul de monitorizare pre-electorala asupra alegerilor prezidentiale din 2015 si totodata cititorii vor putea gasi aici, la finalul procesului electoral, raportul final si analiza procesului electoral din Kazahstan din cadrul alegerilor prezidentiale din 26 aprilie 2015.

Advertisements

April 19, 2015 - Posted by | Blackseanews Agency, Diplomatie, Educatie, Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica, Kazahstan, Mass media, Politica externa a Romaniei, President Nursultan Nazarbayev, Relatii Internationale, Universitati | , , , , , , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: