Centrul Diplomatic/Diplomatic Center

Centrul de Studii Politice si Diplomatie/ Center for Political Science and Diplomacy

DINEU DE GALA LA RESEDINTA AMBASADORULUI IRAKIAN IN ONOAREA ELITEI CULTURALE

La Resedinta Ambasadorului Irakului in Romania-E.S. Omer Berzinji a avut loc, in data de 25 februarie 2015, un dineu in onoarea reprezentantilor comunitatii academice din Romania.

Iraqi Gala Dinner

Din dreapta in stanga: D-na Violeta Mladin (traducatoarea ambasadei), E.S. Ambasadorul Omer Berzinji, Rectorul Universitatii din Targoviste-Prof. Calin Oros, Prof.Dr. Anton Caragea IRICE President, Academician Mircea Constantinescu.

Dineul a unit, intr-o atmosfera prieteneasca,  printre altii pe E.S. Prof.Dr.Anton Caragea, Academicianul European-Mircea Constantinescu, Rectorul Universitatii din Targoviste-Conf.Dr. Calin Oros, si echipa sa manageriala si un grup de senatori romani(condusi de laureatul PREMIULUI DE CARTE AL ROMANIEI-senatorul Ionel Agrigoroaei), iar din partea irakiana a participat si o delegatie din Kurdistan.

Iraqi Academic Gala Dinner

Dineu de gala la Resedinta Ambasadei Irakului in Romania.

Dineul de gala a oferit posibilitatea comunitatii academice din Romania sa isi prezinte omagiile pentru  CEL MAI BUN AMBASADOR DIN ROMANIA-Omer Berzinji si toti cei prezenti l-au apreciat pentru activitatea culturala si academica bogata si pentru reusitele politice si diplomatice greu de egalat.

Dineul s-a incheiat intr-o atmosfera vesela si a abundat in discutii culturale si a oferit celor prezenti si oportunitatea de a intelege mai bine bogatia patrimoniului culinar irakian.

March 2, 2015 - Posted by | CEL MAI BUN AMBASADOR AL ANULUI 2013, Diplomatie, Educatie, Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica, Mass media, Politica externa a Romaniei, PREMIUL DE CARTE AL ROMANIEI, Presedintele Director General al Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica, Relatii Internationale, Universitati | , , , , , , , , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: