Centrul Diplomatic/Diplomatic Center

Centrul de Studii Politice si Diplomatie/ Center for Political Science and Diplomacy

SIMON BOLIVAR-EROUL AMERICII OMAGIAT LA BUCURESTI DE AMBASADA REPUBLICII VENEZUELA

Finalul anului 2014 a adus in prim planul atentiei importanta diplomatiei culturale, prin activitatile organizate de Ambasada Republicii Bolivariene a Venezuelei.

E.S. Victor Ramon Carazo-Ambasadorul Venezuelei a deschis suita de evenimente destinate promovarii Republicii Venezuela in Romania prin expozitia de pictura si arta-¨Imagini Artistice din Venezuela¨

Toti cei prezenti au apreciat valoarea si vitalitatea artei venezuelene si ideea  extraordinara a ambasadorului Victor Carazo de a deschide o fereastra a intelegerii spre spatiul cultural sud-american.

In data de 17 decembrie 2014, la monumentul eroului revolutionar Simon Bolivar, in organizarea Ambasadei Republicii Bolivariene a Venezuelei, a avut loc o intalnire omagiala, cu ocazia implinirii a 184 de ani de la moartea eliberatorului lumii latino-americane.

Bolivar

Depunere de flori la Monumentul  eroului eliberator al Americii: Simon Bolivar: Ambasadorul Venezuelei-Victor Ramon Carazo, Prof.Dr.Anton Caragea-Presedintele Director General al Institutului de Relatii Economice si Cooperare Economica si Prof.Dr. Mircea Constantinescu-Director Academia Europeana( de la dreapta la stanga).

Ambasadorul  Victor Ramon Carazo a rostit un discurs inspirat, plin de valoare, punand accent pe importanta mostenirii teoretice a marelui si fecundului ganditor si revolutionar Simon Bolivar, gandire ce isi mentine si astazi valoarea de simbol si de directie si ce inspira ideile generoase ale revolutiei din Venezuela de astazi si a oferit baza pentru inspiratie Presedintelui Hugo Chavez si acum constituie fundamental pentru actiunea Presedintelui Nicolas Maduro.

 

Profesor Dr. Anton Caragea-Presedintele Director General al Institutului de Relatii Economice si Cooperare Economica a apreciat efortul de prezentare a realitatilor de astazi ale Venezuelei, efort desfasurat cu succes de Ambasadorul Victor Carazo si totodata relevanta prezentarii culturale a Venezuelei pentru publicul roman.

Astazi numarul prietenilor romani ai Venezuelei nu face decat sa creasca in fiecare luna prin eforturile incununate de succes ale ambasadorului Victor Ramon Carazo, a concluzionat Prof.Dr. Anton Caragea.

Advertisements

December 29, 2014 - Posted by | Blackseanews Agency, Diplomatie, Educatie, Hogo Chavez, Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica, Politica externa a Romaniei, Relatii Internationale, Socialism, Venezuela | , , , , , , , , , , , , ,

1 Comment

  1. […] a continuat pe teme concrete, de analiza a relatiilor economice , politice si culturale intre cele doua tari si a metodelor practice de dezvoltare a acestora in […]

    Pingback by PRIETENIE RECONFIRMATA: ROMANIA-VENEZUELA « Centrul Diplomatic/Diplomatic Center | June 14, 2015


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: