Centrul Diplomatic/Diplomatic Center

Centrul de Studii Politice si Diplomatie/ Center for Political Science and Diplomacy

GOODWINE DECEMBRIE 2014 ISI DESCHIDE PORTILE CU VINUL DIPLOMATILOR-2015 DE LA CASA DE VINURI COTNARI

Noua editie a GoodWine-decembrie 2014, va ofera posibilitatea de a vedea care este gustul viitorului, daca o celebra reclama va asigura ca viitorul suna bine, atunci la GoodWine veti putea vedea ca si gustul viitorului este perfect in noile produse de la CASA DE VINURI COTNARI alese drept cele mai bune vinuri ale Romaniei pentru anul 2015.

 

Ei bine aceste adevarate bijuterii ale gustului pot fi acum admirate si mai ales degustate la GOODWINE decembrie 2014.

CASA DE VINURI COTNARI

Intre 5 si 7 decembrie 2014 va avea loc Targul International de Vinuri-Goodwine, editia de iarna 2014.

Targul Goodwine-decembrie 2014 are la activ o remarcabila realizare deoarece, in  premiera pentru publicul iubitor al bauturilor de calitate din Romania, se va putea degusta cel mai bun vin al tarii noastre: vinul diplomatilor pentru 2015, vin produs de Casa de Vinuri COTNARI.

Vinurile remarcabile, realizate de echipa Directorului Victor Deleanu, de la Casa de Vinuri COTNARI, au castigat competitia celor mai valoroase vinuri romanesti in luna noiembrie 2014, fiind medaliate cu aur de diplomatii acreditati la Bucuresti, in cadrul competitiei organizate de Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica.

Au castigat medalia de aur si au devenit vinurile de reprezentare internationala a tarii noastre, vinurile colectiei Colocviu, Busuioaca de Bohotin-Colocviu la Paris, urmata apoi de Grasa de Cotnari-Colocviu la Moscova, unica prin formula de vinificare in sec si in final din gama Domenii a castigat locul al III-lea Feteasca Neagra, vin extrem de mediatizat, care ar trebui sa reprezinte in viitor soiurile romanesti la nivel european si mondial.

 CASA DE VINURI COTNARI-december 2014Va asteptam la degustarea celui mai bun vin romanesc: CASA DE VINURI COTNARI!

 

In cadrul targului international Goodwine-2014, vizitatorii pot acum degusta aceste adevarate perle ale bunului gust, apreciate de diplomatii straini, pot deveni pentru o zi la randul lor ambasadori ai vinului romanesc si se pot bucura de calitatile magice ale vinului de la Casa de Vinuri COTNARI, precum cele mai mari personalitati ale lumii internationale.

 Casa-de-Vinuri-Cotnari

In data de 6 decembrie 2014, o delegatie de diplomati si oficialitati, condusa de Prof. Dr. Anton Caragea, va degusta, in cadrul Goodwine, impreuna cu dl.Victor Deleanu-Directorul General al Casei de Vinuri COTNARI, cea mai noua creatie a talentatilor vinificatori de la Cotnari: BUSUIOACA DE BOHOTIN de la Casa de Vinuri COTNARI , vin ce reprezinta tot ce are mai bun vinicultura romanesca.

Va asteptam la Goodwine-decembrie 2014, doar la standul CASA DE VINURI COTNARI, spre a degusta impreuna cel mai bun vin al Romaniei: vinul diplomatilor pentru anul 2015- BUSUIOACA DE BOHOTIN si a va lasa suprinsi de magia vinului romanesc de la Cotnari.

December 4, 2014 - Posted by | CASA DE VINURI COTNARI, CEL MAI BUN VIN ROMANESC, Economia Romaniei, Foreign policy, Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica, Mass media, Politica externa a Romaniei, Relatii Internationale, Turism Vitivinicol, VINUL DIPLOMATILOR | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: