Centrul Diplomatic/Diplomatic Center

Centrul de Studii Politice si Diplomatie/ Center for Political Science and Diplomacy

IONEL AGRIGOROAEI ESTE NOUL PRESEDINTE AL ROMANILOR DIN AFARA GRANITELOR

Veste buna din prim planul politicii romanesti, senatorul Ionel Agrigoroaei, Vice-Presedinte al Partidului Poporului Dan Diaconescu, a fost numit ca Presedinte al Organizatiei pentru Romanii din Afara Granitelor, in semn de respect pentru activitatea sa deosebita de promovare a intereselor si a imaginii Romaniei in intreaga lume.

Ii uram succes celui mai bun parlamentar al Romaniei si in noua sa misiune fiind convins ca ne va reprezenta cu aceeasi demnitate ca pana acum:

PARLAMENTUL ROMANIEI-SENAT

SENAT

COMUNICAT DE PRESĂ 

Stimaţi reprezentanţi ai presei,

Ne bucurăm să vă aducem la cunoştinţă că, începând cu data de 1 octombrie 2014, senatorul Ionel Agrigoroaei (Vice-Preşedinte PPDD) îşi va începe activitatea şi în noua sa calitate de  Preşedinte, responsabil pentru Românii din Afara Graniţelor din partea Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PPDD).

Partidul Poporului Dan Diaconescu rămâne un adept convins al protejării românilor oriunde ar trăi ei, în ţara sau în afara ei, interesul acestora fiind primordial în toate activităţile partidului.

 WEB-SENATOR IONEL AGRIGOROAEI SI PRIMUL MINISTRU AL LAOSULUI

Senatorul Ionel Agrigoroaei si Primul Ministru al Laosului-Thangsing Thammavong 

Acest adevăr esenţial, pentru înţelegerea activităţii Partidului Poporului Dan Diaconescu, a fost din nou ilustrat când structurile de conducere ale partidului au decis ca din data de 1 Octombrie 2014 să îşi înceapă activitatea un organism special dedicat promovării intereselor şi protejării românilor din afara graniţelor.

Preşedintele acestui organism a fost ales senatorul Ionel Agrigoroaei, personalitate cunoscută a politicii externe a României, ce s-a remarcat în ultimul an prin activităţile de politică externă energice ce au promovat ţara noastră în lume, prin alegerea să drept cel mai activ parlamentar al României pentru anul 2013 şi pentru anul 2014 şi totodată evidenţiat prin eforturile sale remarcabile de promovare a intereselor producătorilor români.

SENATORUL IONEL AGRIGOROAEI-PREMIUL DE ACTIVITATE 2013

Senatorul Ionel Agrigoroaei primeste Premiul pentru Activitatea Parlamentara din 2013

De acum senatorul Ionel Agrigoroaei va prelua şi coordona activitatea de promovare a intereselor românilor din diaspora, un număr estimat la peste 15 milioane de români (10 milioane din comunităţile tradiţionale de români din afara graniţelor şi 5 milioane de refugiaţi economici de dată recentă).

 Web-Senator Ionel Agrigoroaei and Academician Walter Mzembi

Vice-Presedintele PP-DD Ionel Agrigoroaei si Ministrul Turismului si Industriei Ospitalitatii din Zimbabwe-Water Mzembi

Senatorul Ionel Agrigoroaei va trebui să lupte pentru creşterea prestigiului românilor în plan european, va desfăşura activităţi de apărare a imaginii concetăţenilor noştrii, de promovare a rolului lor economic şi social în ţările de adopţie şi de combatere a extremismului şi xenofobiei îndreptate contra românilor ce muncesc cinstit în Europa.

Totodată senatorul Ionel Agrigoroaei îşi va continua activitatea sa în cadrul Comisiei de Integrare Europeană a Republicii Moldova,  activitate care l-a adus în topul încrederii pentru comunitatea românilor din Republica Moldova.

Acest rol este cu atât mai important cu cât PPDD se bucură de încrederea a peste 15% din votanţii români din afara graniţelor, aşteptându-se ca această încredere să sporească ca urmare a activităţilor senatorului Ionel Agrigoroaei, în următoarea perioadă făcând din PP-DD principalul partid spre care se îndreaptă încrederea românilor din afara graniţelor.

Astfel PPDD va deveni arbitrul alegerilor prezidenţiale din această toamnă  şi va folosi această capacitate pentru a ridica problemele românilor din afara graniţelor  în prim planul dezbaterii prezidenţiale a declarat senatorul Ionel Agrigoroaei.

Decizia de înfiinţare a organismului special, dedicat activităţii în sfera românilor din afara graniţelor a fost luată în Biroul Naţional de Coordonare şi pentru a ilustra importanţa acordată de PP-DD românilor din afara graniţelor,   s-a decis că senatorul Ionel Agrigoroaei, în noua sa calitate  să fie ales în cadrul Biroului Naţional de Coordonare.

Partidul Poporului fiind astfel singurul partid din ţara noastră ce oferă o voce românilor din afara graniţelor, la cel mai înalt nivel al structurilor de partid.

21 Septembrie 2014

September 23, 2014 - Posted by | Bertrand Russell Tribunal, CEL MAI BUN PARLAMENTAR ROMAN, Diplomatie, Economia Romaniei, Educatie, Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica, Mass media, Ministerul Afacerilor Externe, Politica externa a Romaniei, PREMIUL DE CARTE AL ROMANIEI | , , , , , , , , , , , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: