Centrul Diplomatic/Diplomatic Center

Centrul de Studii Politice si Diplomatie/ Center for Political Science and Diplomacy

CASA PANCIU LANSEAZA PRIMUL SPUMANT ROSE DIN ROMANIA

Anul 2014 a fost un an al realizarilor deosebite pentru Casa Panciu.

Intr-o scurta perioada de timp CASA PANCIU a reusit sa obtina titlul de creator al ″Vinului Diplomatilor pentru 2014″, vinul spumant din Muscat Ottonel a fost ales″ Cel mai bun vin spumant al anului 2014″ iar Feteasca Neagra a primit distinctia de ″Cel mai bun vin rosu romanesc pentru 2014″ si a obtinut si nenumarat medalii la concursurile de profil din Italia.

La Targul de Vinuri Goodwine,din aprilie 2014, vinurile de la CASA PANCIU au captivat toata atentia publicului si au fost recunoscute din nou drept cele mai bune vinuri ale Romaniei in acest moment.

Pentru a continua aceasta serie a succeselor, Daniel Guzu, Presedintele Casei Panciu, a anuntat publicului noua prezenta in gama de spumante de la Panciu: primul vin spumant rose romanesc intr-o editie rara de 6.500 de sticle.

CASA PANCIU ROSEO noua capodopera marca CASA PANCIU: VIN SPUMANT ROSE

Acesta beneficiaza de aciditatea crocanta, specifica solului vrancean, dar temperata de aroma de fructe ce a devenit marca zonei Dealurilor Sarbilor, totul intr-un ansamblu bine strunit de statutul de demisec al vinului spumant.

Acest extraordinar vin spumant rose este obtinut din Babeasca Neagra (unul din soiurile ce cuceresc acum Romania) vinificata rose, prin fermentare in rezervoare, cu subtile arome de fructe rosii – zmeura, capsuni si cirese.

Cum acesta comoara a stilului vrancean este continuta intr-o editie rara, nu putem decat sa va incurajam sa va indreptati rapid spre magazine si sa luati aceasta nestemata a gustului, cel mai nou produs al Casei Panciu, creatoarea celui mai bun vin romanesc.

June 22, 2014 - Posted by | CASA PANCIU, Daniel Guzu, Economia Romaniei, Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica, Mass media, News, VINUL DIPLOMATILOR | , , , , , , , , , , , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: