Centrul Diplomatic/Diplomatic Center

Centrul de Studii Politice si Diplomatie/ Center for Political Science and Diplomacy

PUSA HACK SI EXOTIQUE ANIVERSEAZA ZECE ANI DE SUCCESE

Intr-o frumoasa ceremonie si in prezenta reprezentantilor comunitatii diplomatice, a delegatiilor Parlamentului si a reprezentantilor guvernului, EXOTIQUE si creatoarea sa Pusa Hack au sarbatorit zece ani de activitate pe piata din Romania.

Senatori Florinel Dumitrescu si Ionel Agrigoroaei-web

Pusa Hack primeste felicitari din partea reprezentantilor parlamentului: senatorii Ionel Agrigoroaei si Florinel Dumitrescu

 

Ceremonia a avut loc si in prezenta unui mare numar de vedete de televiziune si presa, a unor oameni de afaceri de prim rang si personalitati ale lumii culturale.

In discursul sau de bun venit, Pusa Hack proprietara brand-ului EXOTIQUE a multumit tuturor celor prezenti, care au sustinut-o in activitatea sa de a uni frumusetile Asiei cu interesul fata de cultura, civilizatie si mobilier oriental al romanilor.

„Acest urias efort, de peste un deceniu, nu ar fi fost posibil fara atatia oameni de valoare care au investit timp si energie in a ma ajuta sa construiesc brand-ul  EXOTIQUE si sa aduc magia orientului in casele romanilor. Voi fi fericita cand fiecare roman va avea in locuinta sa ceva care sa ii aduca aminte de minunile Asiei, de la pagodele chineze, la templele din Laos sau la minaretele moscheilor, o lume intreaga asteapta sa fie descoperita″, a concluzionat d-na Pusa Hack.

Un gand de multumire si o imbratisare de recunostiinta au fost adresate, in aplauzele furtunoase ale asistentei, catre Prof.Dr.Anton Caragea, Directorul Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica sub al carui inalt patronaj se desfasura seara aniversara.

President Anton Caragea la ExotiquePusa Hack-un adevarat ambasador al valorilor orientale felicitata de Prof.dr.Anton Caragea-Directorul IRICE

Prof.dr. Anton Caragea, Directorul Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica, a multumit d-nei Pusa Hack pentru extraordinara cooperare din acesti zece ani in promovarea culturilor orientului.

„Din Filipine in Orientul Mijlociu si pana in Asia centrala si China, d-na Pusa Hack a adus minunile Asiei in Romania, ne-a facut sa calatorim in minunatele colturi de la capatul lumii si a actionat ca un adevarat ambasador al Romaniei in Asia si al Asiei in Romania, ca un adevarat reprezentant al diplomatei publice„,  concluzionat Prof.dr. Anton Caragea, declarand apoi deschise ceremoniile aniversare.

Senator Ionel Agrigoroaei-webSenatorul Ionel Agrigoroaei prezinta mesajul de felicitare al parlamentarilor.

 

A fost apoi prezentat un mesaj din partea parlamentarilor prezenti, citit de senatorul Ionel Agrigoroaei, Presedintele Grupurilor de Initiativa si Prietenie Parlamentara cu Laos si Emiratele Arabe Unite, ce a subliniat ca : Gratie eforturilor doamnei Pusa Hack putem vedea azi tot ceea ce Asia are mai de pret si mai deosebit in galeria EXOTIQUE: traditii, un mod de viata si intelegerea culturilor asiatice. Asta este ceea ce ne ofera d-na Pusa Hack, nu doar mobila sau obiecte de arta ci o lectie de viata si de traire autentic orientala in inima Romaniei. În final doresc să urez ii mult succes d-nei Pusa Hack proprietara EXOTIQUE  în misiunea de a apropia in continuare Asia si Romania şi să apreciez la cel mai inalt nivel aportul domnului prof. univ. dr. Anton Caragea, directorul Institutului de Relaţii Internaţionale şi Cooperare Economică la realizarea acestei deosebite manifestări şi expoziţii.

 

Au mai luat apoi cuvantul Mihai Prundianu, Presedintele Consiliului de Afaceri Romania-Laos, vedete de televiziune, actori si cantareti indragiti, toti pasionati de stilul EXOTIQUE si de comorile pe care cu darnicie d-na Pusa Hack le pune la dispozitia iubitorilor de frumos.

Petrecere Exotique-web

Atmosfera antrenanta, tombole, si cadrul mirific, desprins parca din cele 1001 de nopti, realizat in cadrul showroom-ului EXOTIQUE au facut ca aniversarea sa se transforme intr-o petrecere ce a durat pana a doua zi.

October 27, 2013 - Posted by | Diplomacy, Economy, Foreign policy, History, Informations, International Relation, Leaders, Mass media, News, Politics | , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: