Centrul Diplomatic/Diplomatic Center

Centrul de Studii Politice si Diplomatie/ Center for Political Science and Diplomacy

DISCUTII PRIVIND COOPERAREA PARLAMENTARA INTRE ROMANIA SI REPUBLICA POPULARA DEMOCRATA COREEANA

In data de 24 septembrie 2013 o delegatie de senatori si deputati, sub conducerea Profesor Dr. Anton Caragea, Directorul Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica, a avut un dialog pe tema devoltarii cooperarii diplomatice si economice intre Romania si Republica Populara Democrata Coreeana.

ROMANIA-KOREA

In deschiderea intalnirii E.S. Kim Son Gyong,  Ambasadorul   Republicii Populare Democrate Coreeane a facut o prezentare exhaustiva a evolutiilor economice din tara sa, a planurilor de dezvoltare si a dorintei de colaborare cu toate natiunile lumii si de dezvoltare a relatiilor parlamentare.

 

Discutiile au fost deschise si sincere, parlamentarii aratandu-se interesati de cooperarea economica, culturala si politica dintre cele doua tari si de istoria relatiei bilaterale ca baza pentru dezvoltarea si in viitor a legaturilor intre cele doua tari.

La finalul discutiilor a fost oferit un dineu in onoarea delegatiei romane.

Advertisements

October 7, 2013 - Posted by | Diplomacy, Economy, Foreign policy, History, Informations, International Relation, Leaders, Mass media, News, Politics |

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: