Centrul Diplomatic/Diplomatic Center

Centrul de Studii Politice si Diplomatie/ Center for Political Science and Diplomacy

PRESEDINTELE SIRIEI SE BUCURA DE O ENORMA POPULARITATE IN SIRIA

Presedintele Al-Assad continuă seria întâlnirilor cu personalităţi din societatea siriană printre care şi un numări de clerici din suburbia Damascului

 

Preşedintele Bashar Al-Assad continuă seria de întâlniri cu personalităţi din societatea siriană unde s-a întâlnit ieri cu un număr de clerici din suburbia Damascului.

În ultimele săptămâni, preşedintele Al-Assad a avut mai multe întâlniri cu numeroase delegaţii populare din toate judeţele şi oraşele siriene formate din şefi de triburi,persoane remarcabile, clerici, tineri şi simpli cetăţeni.

La aceste întâlniri preşedintele Al-Assad a avut dialoguri în legătură cu recentele evenimentele care au loc în Siria şi problemele cu care se confruntă oraşele sau judeţele lor sau legate de categoriile sociale de care aparţin şi propunerea de soluţii pentru rezolvarea acestor probleme.

Toate delegaţiile populare au respins în totalitate încercările care au vizat securitatea şi stabilitatea Siriei. Ei au dat asigurări că sunt alături de procesul de reforme iniţiat de preşedintele Al-Assad.

Clericii care s-au întâlnit cu preşedintele Al-Assad au precizat că întâlnirea a fost una importantă şi fructuoasă bazată pe deschidere şi transparenţă şi că au fost abordate şi alte probleme pe mai multe domenii.

La rândul său, Preşedintele Al – Assad a reiterat că este interesat şi este hotărât să găsească soluţii tuturor cerinţelor cetăţenilor.

May 10, 2011 - Posted by | Al Quds, Bashar Al Assad, Comunitatea Musulmana din Romania, Diplomatie, Economia Romaniei, Educatie, Informations, Institute of International Relations and Economic Cooperation, Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica, Mass media, Ministerul Afacerilor Externe, News, Orient, Relatii Internationale, Romanian Foreign Policy, Siria, Syria | , , , , , , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: