Centrul Diplomatic/Diplomatic Center

Centrul de Studii Politice si Diplomatie/ Center for Political Science and Diplomacy

VINUL DE CORCOVA – VINUL DIPLOMATILOR , GUSTAT PENTRU O ZI DE CETATENII CAPITALEI

In cadrul manifestarilor dedicate implinirii a 550 de ani de atestare documentara a capitalei Romaniei, Bucuresti, in parcul Kiseleff a avut loc pe 18 si 19 septembrie o prezentare a produselor si traditiilor specifice orasului Bucuresti si totodata a celor mai reprezentative produse pentru Romania. 

Sute de bucuresteni sau inghesuit sa guste din vinul elitelor-vinul de Corcova

In acest cadru festiv , derulat sub denumirea Bucurestiul intr-o zi. Sindrofie la sosea, domnul Serban Damboviceanu , directorul domeniilor Viticola Corcova , a oferit un cadou supriza cetatenilor urbei dambovitene, punandu-le la dispozitie in mod gratuit pentru degustare extraordinarul vin de Corcova. Cei prezenti sau putut delecta fie cu celebrul Merlot de Corcova, fie au putut gusta bucuria unui Chardonnay de Corcova sau pentru doamne un pahar de vin dulce  de Corcova.

Serban Damboviceanu-directorul Viticola Corcova care a decis : pentru o zi toti bucurestenii merita rasfatati . De Ziua Bucurestilor 

Imediat ce initiativa generoasa a domnului Serban Damboviceanu a devenit cunoscuta cateva sute de bucuresteni sau imbulzit pentru o ocazie rara , aceea de a gusta in aceasta zi de sarbatoare din vinul diplomatilor, vinul de Corcova.

Asa cum se stie vinul de Corcova a devenit din anul 2010 vinul de parteneriat al activitatilor de reprezentare internationala a Romaniei fiind oferit drept cadou reprezentativ presedintilor, diplomatilor si inaltilor demnitari ai altor state , ca un simbol a tot ceea ce inseamna traditie si valoare romaneasca.

Atentia mass-media a fost imediat  atrasa de Vinul de Corcova

Vinul de Corcova, sau vinul ambasador al Romaniei, a putut fi acum gustat intr-o traditie democratica de toti cei care au fost prezenti la manifestarile dedicate orasului Bucuresti si care sau putut astfel simti presedinti pentru o zi. Prezentarea publica a acestui vin de o calitate si puritate extraordinara a starnit interesul presei care a transmis momentul in care vinul de elita al Romaniei  a fost oferit cu generozitate ca un companion de marca la festivitatile orasului Bucuresti.

September 19, 2010 - Posted by | Blackseanews Agency, Corcova Roy&Damboviceanu, Diplomacy, Eastern Europe, Ecology, Economia Romaniei, Economy, Environment, Foreign policy, History, Informations, Institute of International Relations and Economic Cooperation, Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica, International Relation, Mass media, News, Politics, Tourism, Travel, Viticola Corcova | , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.