Centrul Diplomatic/Diplomatic Center

Centrul de Studii Politice si Diplomatie/ Center for Political Science and Diplomacy

CEA MAI BUNA UNIVERSITATE DIN EUROPA -BRATISLAVA SCHOOL OF LAW

Cea mai bună universitate din Europa  fost declarată  Bratislava School of Law.

În data de 12 mai 2010 în cadrul Saptamânii Culturii Europene ce a avut loc la Bruxelles sub egida Consiliului European pentru Relaţii Internaţionale  (E.U.C.I.R )   a avut loc si reuniunea experţilor în educaţie , membri ai E.U.C.I.R. Cu acestă ocazie Comitetul a acordat PREMIUL DE EXCELENŢĂ ÎN EDUCAŢIE pentru anul 2010.

În acest an câştigătorul râvnitului trofeu dedicat celei mai bune universităţi europene a fost Universitatea de Drept din Bratislava ( Bratislava School of Law ). Bratislava School of Law este una din cele mai importante instituţii educaţionale din centrul Europei oferind cursuri din domeniul drept, mass-media, informatică, economie, relaţii internaţionale. Cu un renume bine stabilit, cu o ofertă educaţională vastă, cu un număr important de contracte de cercetare ce o situează între primele universităţi europene Bratislava School of Law a primit rapid recunoaşterea europeană.

Totodată în şedinţa din 12 mai 2010 Comitetul Educaţional a hotărât ca profesorul Anton Caragea să conducă o delegaţie de experţi în educaţie pentru a înmâna prestigiosul premiu de EXCELENŢĂ ÎN EDUCAŢIE către Bratislava School of Law .

În perioada 20-23 mai o delegaţie europeană condusă de profesorul Anton Caragea a efectuat o vizită la Bratislava având o serie de întâlniri cu oficiali din domeniul educaţiei, cu fostul prim ministru al Slovaciei dr. Jan Carnogurski si cu rectorul Scolii de Dreptdin Bratislava dr. Jan Svak si cu profesori si studentii acestei prestigioase instituţii de invăţământ.        

Cu această ocazie s-a discutat şi posibilitatea realizării de studii de masterat , studii post-universitare şi de doctorat în co-tutelă cu Institutul de Relaţii Internaţionale şi Cooperare Economică cu recunoaştere la nivelul Uniunii Europene .

Vizita a confirmat din nou prestigiul educaţional al României şi rezultatele deosebite ale sistemului educaţional slovac.        

May 25, 2010 - Posted by | Blackseanews Agency, Diplomacy, Eastern Europe, Economia Romaniei, Economy, Educatie, Environment, Foreign policy, History, Informations, International Relation, Leaders, Mass media, News, Open Letter, OSCE-Organisation for Security and Cooperation in Europe, Tourism, Travel, Universitati, Universities | , , , , , , , , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: